Nieuws

Home / Business / Nieuws
  • NVvK aan tafel bij hoorzitting vaste kamer VWS 3 oktober 2016.
   Op 3 oktober nam Hellen Blom-Reukers namens de NVvK plaats bij het rondetafelgesprek (hoorzitting) over Mondzorg en Tandzorg van de vaste kamer commissie van het ministerie VWS.
   Hier treft u de position paper van de NVvK en via deze link kunt u alle papers van de aanwezig partijen lezen en het verslag van het gesprek.
  • NVvK & VBTGG Voorjaarscongres 2017
   Het NVvK & VBTGG-voorjaarscongres zal plaatsvinden op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2017 in Hotel Papendal te Arnhem. Het thema is deze keer: “Uit de Kunst”
  • Erelidmaatschap Martine van Gemert-Schriks
   Tandarts-pedodontoloog Martine van Gemert-Schriks is op 6 november benoemd tot erelid van de Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde (NVvK). De benoeming vond plaats tijdens de 54e algemene ledenvergadering van de NVvK in Corpus te Oegstgeest. Zij kreeg het erelidmaatschap vanwege haar grote betekenis voor de vereniging. Wij bewonderen haar enthousiasme en haar verbindingskracht en hopen dat zij zich nog lange tijd voor kindertandheelkunde zal blijven inzetten.
  • NVvK-Elmex® scriptieprijs 2016
   De NVvK-Elmex® scriptie prijs is dit jaar gewonnen door Ester Arens, mondzorgkunde student Hogeschool InHolland te Amsterdam. Zij schreef een bachelorscriptie over de meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld en gaf een heldere presentatie tijdens het najaarcongres op 4 november jl.
   Gefeliciteerd Ester, namens onze sponsor Elmex®, het bestuur en alle leden van de NVvK!
  • NVvK-Elmex® scriptieprijs 2017
   De NVvK-Elmex®scriptieprijs wordt jaarlijks alternerend uitgereikt aan de beste scriptie op het gebied van de kindertandheelkunde voor de opleiding tandheelkunde (Masterscriptie) en voor de opleiding mondzorgkunde (Bachelorscriptie). De prijs bestaat uit een jaar gratis lidmaatschap en een cheque van €1000,-.
   Lever vóór 1 juli, via de examinator/coördinator van de opleiding je tandheelkunde masterscriptie in via secretariaat@nvvk.org en maak kans op het winnen van de NVvK-Elmex®scriptieprijs!
   De uitreiking van de tweede Masterscriptieprijs zal plaatsvinden op het NVvK najaarscongres, in november 2017.
  • IAPD 2021 naar Nederland
   Op woensdag 1 juli is er in de councilmeeting van de IAPD officieel besloten dat Nederland in 2021 dit tweejaarlijkse congres mag gaan organiseren in Maastricht! Uiteraard vragen wij enthousiaste inbreng van onze leden hierbij!
Recommended Posts
Neem contact op

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.