Erelidmaatschap Nanda Greving-Visser

Op zaterdag 13 november 2021 is mevrouw N.L. (Nanda) Greving-Visser, tandarts-pedodontoloog, benoemd tot Erelid van de Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde (NVvK). Deze benoeming heeft plaatsgevonden tijdens het tiende lustrum van de NVvK in de 65e Algemene Ledenvergadering in Bilderberg Hotel de Keizerskroon, Apeldoorn.  

Nanda Greving- Visser heeft van 2013 tot 2021 acht jaar lang zitting gehad in het bestuur van de NVvK.  Zij heeft hierin de functie van secretaris  met verve vervuld. Namens de NVvK heeft zij ook in diverse andere commissies zitting genomen. In 2013 is Nanda Greving-Visser met een delegatie uit Nederland naar  Seoul geweest om Nederland te promoten als gastheer voor het IAPD (International Association of Paediatric Dentistry) congres. Met succes hebben ze Nederland op de kaart gezet en het IAPD congres binnengehaald!  Het IAPD congres zal in 2023 plaatsvinden in Maastricht, waarbij zij binnen het Local Organizing Comittee van de IAPD de rol van secretaris vervult.

Nanda Greving-Visser heeft zich buitengewoon ingezet voor de kindertandheelkunde zowel nationaal als internationaal en is van grote betekenis geweest voor de NVvK en zij zal dat ook in de toekomst nog zeker zijn!

Cover foto door Monique Kooijmans.

Neem contact op

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt