De Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde biedt u met genoegen een overzicht aan van de tandarts-pedodontologen die door de NVvK erkend zijn. Behalve de adressen van de tandarts-pedodontologen treft u ook een profielschets aan van de tandarts-pedontololoog als professional. Met deze profielschets geven we u een beeld van de expertise en werkzaamheden die door een tandarts-pedontoloog verricht worden.

Deze uitgave is een resumé van de aanwezigheid van deze specifieke, professionele, kindertandheelkundige kennis in Nederland.

Indien overwogen wordt een patiënt naar een tandarts-pedodontoloog te verwijzen, volgt meestal eerst een intakeconsult. Tijdens dit consult wordt de behandelbehoefte bepaald en wordt er mogelijk een behandelplanning gemaakt. Dit overzicht wil niet de suggestie wekken dat alle tandarts-pedodontologen daadwerkelijk patiënten aannemen. Nadere informatie hieromtrent kunt u bij de betreffende tandarts-pedodontoloog inwinnen.

Geprobeerd is om een zo actueel mogelijk naam- en adressenbestand te publiceren. Op deze pagina treft u de meest recente gegevens aan, welke door de tandarts-pedodontologen zelf geactualiseerd worden.

Download het actuele overzicht hier:

Neem contact op

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt