NVvK en elmex® steunen stichting Voice of All Women met 200 poetspakketten

Onlangs heeft de NVvK met de hoofdsponsor elmex® 200 poetspakketten gedoneerd aan stichting Voice of All Women (VOAW). Deze stichting zet zich in voor meisjes en vrouwen in een kwetsbare positie en richt zich voornamelijk op vrouwen met een migratie- of vluchtelingenachtergrond uit gesloten en gemarginaliseerde gemeenschappen. VOAW activeert en empowert deze vrouwen door verschillende projecten. Er is een samenwerkingsverband ontstaan tussen Soedaba Ashraf van VOAW, tevens student tandheelkunde aan ACTA, Christien Timmer van elmex®/Colgate en Nicole Delmee namens de NVvK. Hierdoor kon de VOAW op 200 poetspakketten rekenen.

Tot 18 jaar valt een bezoek aan de tandarts onder de basisverzekering, maar toch krijgen veel (jonge) kinderen te maken met mondproblemen zoals gaatjes, ontstoken tandvlees en tanderosie. De poetspakketten zijn uitgedeeld aan moeders en kinderen tijdens een door VOAW speciaal georganiseerd event over mondgezondheid. Wanneer kinderen op jonge leeftijd leren waarom een goede mondhygiëne belangrijk is en hoe je daarvoor zorgt, kunnen ze daar de rest van hun leven profijt van hebben. De NVvK zal samen met elmex® de stichting VOAW blijven ondersteunen in hun missie: het verbeteren van de mondgezondheid van hun doelgroepen.

Lees meer over VOAW op: voiceofallwomen.org

v.l.n.r. Christien Timmer (elmex®/Colgate), Soedaba Ashraf (VOAW) en Nicole Delmee (NVvK) bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).
v.l.n.r. Soedaba Ashraf (VOAW), Christien Timmer (elmex®/Colgate) en Nicole Delmee (NVvK) bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).
Neem contact op

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt