NVvK VMBZ congres voorjaar 2024: 22 – 23 maart 2024

Beste mondzorgverlener,

De congrescommissie van de VMBZ en NVvK  heet u van harte welkom op het voorjaarscongres 2024, dat op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2024 zal plaatsvinden. In deze editie van het voorjaarscongres wil de congrescommissie u allen meenemen in de wereld van de influencers. Een influencer is iemand die iets laat zien of doet wat anderen inspireert. In ons geval een vorm van tandheelkunde wat je ambieert en inspireert en waar je van leert. Vandaar de titel van dit congres Dental Influencers.

Het congres zal bestaan uit veel inspirerende lezingen en toepasbare workshops. Veel aandoeningen en gedragsproblematiek die we in de bijzondere tandheelkunde tegenkomen zijn van grote invloed op de mondgezondheid en kunnen we ook hierbij spreken van dental influencers. Tijdens dit congres gaan we een grote variatie aan onderwerpen van influencers in de tandheelkundige wereld de revue laten passeren zoals Acceptance en Commitment Therapy, orthodontie bij mensen met een beperking, eetstoornis ARFID, maar ook het omgaan met weerstand bij patiënten en/of ouders hetgeen bij iedereen bekend zal zijn komt aan bod. Daarnaast is esthetiek bij influencers een veelbesproken interessant onderwerp en zal er ook een lezing gegeven over de ‘composite layering technique ‘. Dit zijn slechts enkele onderwerpen van de lezingen die dit congres u te bieden heeft.

Tevens zal ook dit jaar weer boeiende casuïstiek gepresenteerd worden door een aantal collega’s.

Met deze combinatie van wetenschappelijke plenaire lezingen, praktische oefeningen en casuïstiek uit ons eigen werkveld, hopen wij dat het wederom een geslaagd inspirerend congres gaat worden.

De commissie wenst u een plezierig en leerzaam congres toe.

Namens de congrescommissie,

Danielle Hesse
Evelien Hoedemaker
Renee Jenniskens
Cecile Ooms
Karin van Nes
Sofie Schroë
Sandra Strampel
Emie Veldt
Anneriek de Vries
Armanda Boonstra

Meer informatie kunt u vinden op deze webpagina
Direct registreren? Klik dan hier

Neem contact op

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt